Samen sterk: door samenwerken kosten besparen en meedenken

De uitgave van Wondering the World is gebaseerd op een nauwe samenwerking tussen de scholen en Edu-Sign BV. De basis hiervoor is een ideële doelstelling: ‘bijdragen aan de duurzame kwaliteitsontwikkeling van het onderwijs.’ Daar horen samenwerking en de levering van hoogwaardige diensten en topproducten tegen een faire prijs bij.

Het kan andersleermethoden kosten veel geld

De ontwikkeling en aanschaf van leermiddelen is een kostbare zaak. Gebruikelijk is dat uitgeverijen investeren en de scholen achteraf bepalen welke producten zij wel of niet kopen. Wie achteraf koopt, betaalt echter wel de hoofdprijs. Naast de eenmalige aanschaf van lerarenhandleidingen en leerlingenboeken zijn er immers de altijd terugkerende kosten van verbruiksmaterialen en onderhoudskosten zoals server- en softwarekosten.

In het bedrijfsleven is het gebruikelijk dat ondernemingen bij wederzijds voordeel de handen ineenslaan en een samenwerking aangaan. De coöperatie of een joint venture zijn hiervan bekende voorbeelden. Samen uit, samen thuis dus. Dat is precies hoe het werkt bij Wondering the World. Samen met de scholen en het bedrijfsleven investeert Edu-Sign in de ontwikkeling van een kwaliteitsmethode voor het christelijk basisonderwijs.

Benieuwd hoe de samenwerking in zijn werk gaat of heeft u interesse in partipicatie? Vraag een gratis account aan en u krijgt toegang tot alle informatie. Uiteraard geheel vrijblijvend! Heeft u al een account? Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen Wondering the World

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde basisscholen. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen. U kunt ook inloggen met uw Edu-World account. Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten